top of page

Feijenoord Festival

Updated: Oct 31, 2018


Feijenoord Festival in het Nassauhavenpark op 16 september 14.00-19.00 uur

Het festival waar alle zintuigen geprikkeld worden: een diversiteit aan food, dans, muziek en andere live acts, creatieve workshops en fun!

Culinaire liefhebbers konden afgelopen weekend hun hart ophalen in Rotterdam met het Feijenoord Festival. Actieve bewoners en partijen uit de wijk toveren het Nassauhavenpark in de wijk Feijenoord om tot een groot openluchtrestaurant. ’Het was een dag waar je de heerlijkste hapjes uit verschillende Rotterdamse culturen kon proeven! Van Turks, Surinaams tot de Marokkaanse keuken. Ik ben ontzettend trots dat we ondanks het weer zoveel bezoekers konden trekken!’’ aldus organisator Samantha Rodrigues. Naast het eten kon je gehele dag door genieten van talloze live muziekoptredens, brassband, kleinkunst en modeshows van talent wat het gebied Feijenoord rijk is.

Dit jaar stond deze event in het teken van Veiligheid. “Met deze event hebben we de sleutelfiguren uit Feijenoord in het zonnetje gezet. Het is een fijne wijk waar veel actieve bewoners en organisaties samenwerken aan een beter leefklimaat. Feijenoord Festival zorgt ervoor dat mensen met elkaar in contact komen en zo ontstaat er langzamerhand een betere sfeer in de wijk.’’ aldus organisator Job Lee. Brandweer en politie gaven demonstraties.

Live muziek- en dansoptredens: Rotterdamse talenten zoals Nanda Akkerman, brassband Unicum en Chando Graciosa.

Foto’s: Via FB-pagina. https://www.facebook.com/pages/Feijenoord-EET/188960641149232?sk=photos.

Sponsors: Gemeente Rotterdam, Dienst kunst en cultuur, Opzoomermee, Burgernet & Koningskerk.

bottom of page